Köp biljett
Du använder en gammal webbläsare!
Om du har Microsoft Edge installerat kan du starta den via denna länk: vrak.se i Microsoft Edge
Vi rekommenderar följande webbläsare:
Vrak Café & Bar - konceptbild
Pressmeddelande
2021-04-01

Rutinerade krögare ska driva café på Vrak – Museum of Wrecks

Nu står det klart vilka som kommer att driva Vrak Café & Bar i det nya museet VRAK - Museum of Wrecks på Djurgården i Stockholm. Det är Elfvik Strand Event & Catering som tilldelats uppdraget.

Elfvik Strand Event & Catering drivs av Tiki Blomkvist och Jonas Ålund. I verksamheten ingår bland annat Villa Elfvik Strand på Lidingö och de har även en omfattande cateringverksamhet. Tillsammans med Maja Magnusson kommer de att driva Vrak Café & Bar. De har alla lång och gedigen erfarenhet från restauranger som Fredsgatan 12, Sturehof, Tennstopet, Säby Säteri och Teatergrillen. 

– Vrak Café & Bar kommer att bli en naturlig del av Vrak. Tillsammans ska vi erbjuda våra besökare en inspirerande upplevelse både i museet och i caféet, säger Odd Johansen, projektchef för Vrak – Museum of Wrecks. Han fortsätter: 

– Vi hoppas att museet och caféet ska bli ett besöksmål att sikta in sig på, för såväl hitresta turister, konferensgäster som flanörer på Djurgården. Vi tycker att det är en stor fördel att de har så stor erfarenhet av att driva både restaurang och catering och konferenser. 

Just nu pågår bygget och färdigställandet av det nya museet Vrak på Djurgården för fullt. Museet kommer att öppna efter sommaren. Men redan i juni öppnar Vrak Café & Bar som kommer vara beläget i markplan i anslutning till museets entré med en härlig uteservering vid Wasahamnen, en av Stockholms mest centrala gästhamnar.

– Vi är otroligt glada och stolta över att ha fått det här fantastiska uppdraget och ser fram emot det enormt mycket. Att caféet kommer att ligga i ett nyöppnat museum är ju inget som händer varje dag, eller ens varje år. Vi kommer att göra vårt yttersta för att bjuda våra gemensamma gäster på en härlig och inspirerande upplevelse, både när det kommer till mat, dryck, miljö och service, säger Tiki Blomkvist på nya Vrak Café & Bar. 


För mer information, kontakta gärna:
Cecilia Eriksson, kommunikatör
E-post: cecilia.eriksson@smtm.se
Tel: 08 - 519 558 43

Catrin Rising, kommunikatör
E-post: catrin.rising@smtm.se
Telefon: 08- 519 558 47